top of page

Det nedlagte landbrug Kjøllergaard er i fuld gang med at blive omdannet til et kultur-paradis med musik, litteratur, film, tv, kunst, mad og arkitektur.

Kjøllergaard bliver et kunstnerisk mekka for både lokale, professionelle, frivillige og internationale kreative sjæle.

Kreativ hub i Østermarie

Oplev hvad der sker på Kjøllergaard

IMG_9515.jpeg

Når det er Halloween åbner Kjøllergaard portene op til Bornholms mest skræmmende oplevelse for børn og voksen.

Walk through-oplevelsen er MEGET skræmmende og anbefales ikke folk under 10 år eller sarte sjæle.

Logo.png

GLAMPING

Skal du til Bornholm denne sommer?

Så kom og overnat i et af vores lækre tippie-telte som ligger i Kjøllergaards smukke natur og med adgang til skov, kaffebar, streetbasket, bålsted og meget andet.

Skærmbillede 2023-01-14 kl. 15.48.51.png
IMG-5454.jpg

FRISTALDEN

Fristalden er Kjøllergaards nyeste kreativ værested. Den gamle stald er blevet forvandlet til et rum med indendørs å, kaffebar, lounge, scene og plads til selskaber, foredrag, spisning,  fester, koncerter, seminar, møder, reception, bryllup og mere mere.

Logo23_sort_edited.png

ØSTPAA festival d. 28 & 29. juli er sommerens højdepunkt på Kjøllergaard med over 20 koncerter, talks, madmarked, kunst og unikke oplevelser og fællesskaber i de rå omgivelser.

ØSTPAA '22 blev besøgt af over 500 gæster.

Østpå folkefest -27.jpg
TV2 dokumentar.jpg
TV2bh-logo.png

DOKUMENTAR-SERIE

TV 2 Bornholm har fulgt starten af Kjøllergaard-projektet tæt i foråret og sommeren 2022, som kulminerede i den ambitiøse ØSTPAA festival. Det er blevet til en fin lille tv-dokumentar-serie i 3 dele.

 

Serien "Kjøllergaard" har premiere i slutningen af 2023.

BALLADEN

Balladen er et nyt musik- og forsamlingshus der ligger på Kjøllergaard i en af de gamle lader. Her afholdes der koncerter, talks og andre events.

 

Inden længe skal bygningen totalrenoveres så endnu flere kan få glæde af den lille multilade på landet året rundt.

Ballade.jpg
DSC_3420.jpg 2048 .jpg

GRUNDSTENEN

Statsminister Mette Frederiksen indviede officielt Kjøllergaard, da hun besøgte stedet og ægteparret Roald og Miriam Bergmann sommeren 2022. 

Ved en særlig ceremoni holdt Statsministeren en tale om, at "alt stort skal starte i det små", hvorefter hun løsnede rebet om den symbolske granit-skulptur "Grundstenen".

NORTH-CREATIVE-ACADEMY_LOGO_SORT_2000x112.png

Medieskolen NORTH Creative Academy holder til i København og på Kjøllergaard. Her tilbyder skolen kurser til mediefolk der vil have boostet deres talent indenfor film, tv, podcast, musik, konceptudvikling og meget mere.

Verdens ende BHTS x Martin Melancolia-40.jpg
Østpå folkefest -43.jpg

ØSTERSØ SONICS

Den almennyttige frivillige musikforening Østersø Sonics holder til på Kjøllergaard. De over 100 medlemmer arbejder for at skabe nye initiativer, rum og fællesskaber for øens musik-elskere.

Foreningen arrangerer blandt andet festivalen ØSTPAA og står bag det musikalske forsamlingshus Balladen.

BN_new logo.png

Kunstner og illustrator Benjamin Noir laver kæmpe installationsværker, illustrer for blandt andet Gyldendal og tegner plakater og stregværker. I 2023 åbner han mini-galleri og tegneværksted på Kjøllergaard.

_MG_0078.jpg
Skærmbillede 2023-01-19 kl. 20.13.29.png

EFTERTANKEN

En af Kjøllergaards gamle gylletanke skal omdannes til en terapi-, sanse- og rehabiliteringshave for alle i mistrivsel.

OM OS

Vi hedder Roald og Miriam Bergmann. Vi har købt Kjøllergaard og stiller alle bygninger på nær vores eget private hovedhus til rådighed for frivillige kulturforeninger og lokale start-up's.

Vi er begge født og opvokset (og blev gift) på Bornholm, og er nu vendt retur til fødeøen for at starte Kjøllergaard-eventyret. Vi har 3 børn, 1 hund og 1 kat og en masse arbejde foran os :)

Os-fotoet.jpg
bottom of page